Izvor: Tanjug
07.09.2021 u 15:52
0

ŠAMPION PONOVO U RINGU: Čuveni bokser vratiće se u ring posle 10 godina

Čuveni bokserski šampion Ivander Holifid vratiće se u ring posle 10 godina i odmeriti snage sa Brazilcem Vitorom Belfortom u egzibicionom meču na Floridi.

PROČITAJTE JOŠ:TURNIR ŠAMPIONA U UŽICU: Jedinstvo čeka Zvezdu, Tent i Ub

Holifild ima 59 godina i zameniće 48-godišnjeg Oskara De La Hoju, takođe bivšeg svetskog prvaka u boksu u šest različitih kategorija, koji je morao da odustane jer je zaražen Kovidom-19.

PROČITAJTE JOŠ:SRBIJA BEZ MITROVIĆA U MEČU PROTIV IRSKE

Sa druge strane, Belfort ima 44 godine i još uvek je aktivan MMA borac.
Borba će se održati u osam rundi od po dva minuta.
Spekuliše se da bi posle ove egzibicione večeri možda moglo doći i do Holifildovog meča sa 55-godišnjim Majkom Tajsonom, koji je izašao u ring u novembru prošle godine protiv Roja Džonsa juniora.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter