Izvor: tanjug
07.09.2021 u 20:33
0

ČESTITAMO: Pobeda odbojkaša protiv Grčke za kraj grupne faze EP!

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je večeras Grčku 3:2 (25:23, 22:25, 25:16, 28:30, 15:5) u poslednjem petom kolu grupe A na Evropskom prvenstvu u Krakovu.

Izabranici Slobodna Kovača tako su grupnu fazu završili sa skorom od četiri pobede i jednog poraza.

PROČITAJTE JOŠ: NOVA POBEDA ZVEZDE! Crveno-beli savladali Oradeu, sledi turnir u Minhenu

Slično kao i u meču sa Portugalijom, Srbija je imala oscilacije u igri, dva puta je vodila u setovima, da bi na kraju u petom setu slomila otpor Grka, koji su nastup na šampionatu Evrope završili kao poslednji u grupi.

U pobedničkom timu najefikasniji je bio Pavle Perić sa 14 poena, Aleksandar Atanasijević i Petar Perić stali su na 13, Uroš Kovačević je upisao 12, kao i Marko Ivović.

PROČITAJTE JOŠ: Mlada fudbalska reprezentacija Srbije ODIGRALA NEREŠENO

Srbija je već obezbedila osminu finala EP, a rivala će kasnije biti poznat.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter