Izvor:
27.03.2019 u 15:16
0

RODITELJIMA NOVOROĐENČADI 30 SATI BESPLATNOG PARKINGA: Evo kako Novosađani da dobiju ovaj poklon!

Roditelji novorođenčadi, koji imaju prebivalište u Novom Sadu, moći će da iskoriste 30 sati besplatnog parkiranja u tom gradu. To je poklon JKP "Parking servisa", koje je obezbedilo bebi parking karte. Ove karte roditelji mogu preuzeti radnim danima, od 8 do 16 časova, u Službi za prodaju JKP "Parking servis", u Ulici Filipa Višnjića 47.

Inicijativa "Parking servisa" promovisana je danas u Kliničkom centru Vojvodine.

– Mi smo želeli da na ovaj način olakšamo roditeljima komunikaciju od kuće do savetovališta, redovnih kontrola i svega onoga što je karakteristično za ovaj period života i deteta i roditelja. Želeli smo da im olakšamo odlaske kod lekara i da se makar u tim trenucima ne opterećuju plaćanjem parkiranja – izjavio je direktor JKP "Parking servis" Stevan Lugonja.

Predstavnici Kliničkog centra Vojvodine zahvalili su tom preduzeću na humanoj inicijativi, rekavši da će pravo na besplatan parking umnogome pomoći roditeljima.

– Na Klinici za ginekologiju i akušerstvo godišnje se porodi 4.000 Novosađanki. U tom smislu pogotovo je značajna ova inicijativa. Ovo je human i pragmatičan gest jednog gradskog preduzeća, koje i na ovakav način vodi računa o našim majkama i deci – rekao je upravnik Klinike za ginekologiju i akušerstvo prof. dr Tihomir Vejnović.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter