Izvor:
30.03.2019 u 07:54
0

KAMPANJA „BUDUĆNOST SRBIJE“: Vučić danas u Srednjebanatskom okrugu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas više opština Srednjobanatskog okruga u okviru kampanje "Budućnost Srbije".

Vučić će najpre posetiti Zrenjanin, gde će biti postavljen kamen-temeljac za fabriku "Šandong Linglong Tyre Co Ltd", a u tom gradu će se i na kraju boravka u Srednjobanatskom okrugu, u 17 sati obratiti građanima na skupu na kome će govoriti i premijerka Ana Brnabić i predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor.

Pre toga će u Lazarevu predsednik Srbije posetiti Udruženje pčelara "Cvet Banata", obići izložbe i razgovarati s lokalnim pčelarima, a potom će se obratiti medijima. U Sečnju predsednik Vučić će razgovarati s građanima, a u Banatskom Karađorđevu obići će porodično domaćinstvo Chuk.

Planirano je da u Novom Bečeu predsednik obiđe fabriku za proizvodnju poljoprivrednih priključnih mašina Agroteć, a u Novom Miloševu će obići Muzej "Kotarka".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter