Izvor:
30.03.2019 u 10:28
0

EMOTIVNO OBRAĆANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA: Udaren kamen temeljac novoj kineskoj fabrici guma!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", posetio Srednjobanatski okrug.

Tom prilkom je prvo posetio Zrenjanin gde danas započinje gradnja kineske kompanije koja će mnogo značiti za ovaj okrug. On je prisustvovao svečanom postavljanju kamena temeljca za fabriku guma Shandong Longlong.

Kako je sam predsednik u svom obraćanju napomenuo, ova kompanija ima veliku vrednost od preko osamsto hiljada evra i zaposliće oko hiljadu i dvesta radnika a okrug i cela Srbija će imati veliku korist.

– Beslrajno sam ponosan. Hoću da kažem šta sve to znači za ceo srednji Banat i deo južnog Banata. nije to samo novih 1200 radnih mesta i veliki projekat preko 800 miliona evra. To znači da će Zrenjanin moći da uloži više u grad.– rekao je Vučić u svom emotivnom obraćanju i dodao:

– Ovo život znači za preko hiljadu porodica.

Vučić je naveo da je zahvaljujući predsedniku Kine, gospodinu Siju, Srbija uspela da uspostavi dobar kontakt sa Linlongom i da im predoči da nudimo najbolje uslove. Otkrio je da je borba da li će kompanija biti u Srbiji ili nekoj regionalbnoj zemlji bila velika ali da je on obećao najbolje uslove.

– Ova fabrika će biti na pet stotina hiljada kvadratnih metara.koji će predstavljati život za ovaj grad.

– Ovo je do sad naš največi uspeh. Ovo je kruna našeg rada!– završio je Vučić.

Predsednik Srbije će potom posetiti Udruženje pčelara "Cvet Banata" u Lazarevu, obići izložbe i razgovarati s lokalnim pčelarima, a potom će se obratiti medijima.

Happytv.rs
Foto: You Tube (Tanjug printscreen)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter