Izvor: Tanjug
08.09.2021 u 17:42
0

Predsednik opštine Nikšić poručio: POLICIJA JE POD KONTROLOM ĐUKANOVIĆA!

Predsednik Opštine Nikšić Marko Kovačević ocenio je danas da je pokretanje optužnog predloga protiv njega dokaz da je Tužilaštvo Crne Gore i dalje pod punom kontrolom lidera DPS i predsednika države Mila Ðukanovića.

PROČITAJTE JOŠ: VUJOVIĆ: Popis u Crnoj Gori ne sme da bude polje POLITIČKE BORBE

„Ovo je pokazatelj da Ðukanović želi i dalje da budemo u istoj atmosferi u kojoj smo bili tokom prethodnog vikend, kada su bila sva ova dešavanja na Cetinju. Jednostavno, Ðukanović hoće da pokaže da je Tužilaštvo još uvek pod njegovom kontrolom, a to je ono što mu ne smemo dozvoliti“, kazao je Kovačević.

Kovacevic je rekao da je o podizanju optužnog predloga saznao iz medija, odnosno da još uvek nije dobio nikakvo zvanicno obaveštenje Tužilaštva.

PROČITAJTE JOŠ: ĆERAĆEMO SE JOŠ: Tužilaštvo u Cetinju traži da se odredi pritvor Veselinu Veljoviću

On je ranije saslušan u svojstvu osumnjičenog u Višem državnom tužilaštvu Podgorica zbog „izjava o genocidu u Srebrenci“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter