Izvor:
04.04.2019 u 12:46
0

NELA KUBUROVIĆ: „Žene su danas stale u zaštitu svoje države i institucija!“

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Nela Kuburović izjavila je, povodom pokušaja nasilnog upada u Stari dvor, da su žene u Srbiji danas odlučno rekle "stop" nasilju i fašizmu.

– Žene su danas pokazale da su jače od najgorih uvreda i pretnji, kada su bez trunke straha od nasilničkog klana stale u zaštitu svoje države i institucija– navela je Kuburović u izjavi za medije i istakla da država Srbija neće više tolerisati malteranje njenih građana i degradiranje svojih institucija.

Pozvala je nadležne organe da ne dozvole nasilje na ulicama, nasilje nad građanima i nasilje nad institucijama, a liderima opozicije poručila da je promena vlasti legitiman i demokratski zahtev u svakoj državi, ali se vlast ne menja agresijom i rušenjem, već na izborima.

– Građani Srbije danas su ponovo bili svedoci još jedne u nizu epizoda napada na institucije države, na sigurnost i bezbednost naših sugrađana i najbrutalnije ugrožavanje osnovnog ljudskog prava – prava na slobodu. Sramno za celu državu i sve njene građane je da oni, koji vrše nasilje nad žena, vređaju novinarke i prete šamarima, sebe vide kao oličenje slobode i demokatije- zaključila je Kuburović.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter