Izvor:
04.04.2019 u 14:52
0

ALEKSANDAR VULIN: Srbija treba da reaguje pre nego što Obradovićevi fašisti izazovu nevolje!

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin pozvao je danas državu da reaguje pre nego što, kako je rekao, fašisti izazovu sukobe u kojima će neko stradati.

– To je njihov cilj koji ne sme da se ispuni. Srbi to nisu zaslužili – istakao je Vulin reagujući na nove nasilničke ispade članova SzS ispred Skupštine grada.

– Fašisiti su još jednom u Beogradu pokušali da upadnu u Skupštinu. Navikli da pale i uništavaju, danas su napali žene u Skupštini grada i ponovili mržnju prema ženama kao i kada su napali žene u Republičkoj izbornoj komisiji, Narodnoj skupštini, ispred televizije Pink, ispred REMa, RTSa – naveo je Vulin.

On je istakao da se Srbijom vlada u skladu sa voljom naroda, i rezultatima izbora, ne voljom stranaca, ne silom fašističkih falangi.

– Obradović i ostali sledbenici Ljotića neće proći – poručio je Vulin.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/RTV PULS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter