Izvor:
06.04.2019 u 19:18
0

GORAN VESIĆ O PROTESTIMA 1 OD 5 MILIONA: Napravljena šteta od 10.000 evra!

Zamenik gardnonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da šteta koja je napravljena večeras na Trgu Republike kada su učesnici protesta 1 od 5 miliona uklanjali zaštitne ograde i srušili ogradu oko Trga republike iznosi oko 10.000 evra.

Grad Beograd će, kaže, kada bude utvrdio tačnu štetu podneti prijavu protiv svih onih koji su učestvovali u rušenju ograda oko Trga.

– To je nešto što će morati da se plati, a neće štetu plaćati gradajni Srbije sigurno – dodaje Vesić.

– Oni su nastavili sa politikom nasilja i terarora. Pre nekoliko dana pokušali su da upadnu u Skupštinu grada Beograda, vecereas su od vlade došli ispred Skupštine, uništili su ograde na Trgu republike- rekao je Vesić.

Pored zamenika gradonačelnika Beograda, ministar vojske Aleksandar Vulin koji je rekao da je ovo što se dešavalo večeras poruka svim građanima da se zapitaju da li su to ljudi koji treba da vladaju Srbijom.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter