Izvor:
07.04.2019 u 14:12
0

EKSKLUZIVNO!PRVI PORODIČNI RUČAK NA OTVORENOM: Porodica Živojinović na okupu sa jednomesečnom bebom! (FOTO)

Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović 6. marta postali su bogatiji za još jednog člana porodice.

Aleksandra je na svet donela sina Aleksandra kome je tek mesec dana, pa se požalila na umor zbog nespavanja jer beba ima grčeve.

Ona izgleda prelepo za jednu novopečenu mamu koja se oporavlja još od drugog stanja, a brižan otac Filip Živojinović vidno pomaže svojoj supruzi.

Porodica Živojinović ručala je u jednom restoranu na Adi Ciganliji u proširenom izdanju, a sa njima je bila i najpoznatija baka na Balkanu Lepa Brena sa kojom Aleksandra ima prisan odnos.

Neminovno je da su uživali u druženju i da lepo vreme prija i najmlađem članu jer je Aleksandar mogao lepo da spava na svežem vazduhu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter