Izvor: Tanjug
09.09.2021 u 11:45
0

Paraolimpijci svečano dočekani u Skupštini grada!

Paraolimpijcima Srbije, koji su učestvovali na Igrama u Tokiju i članovima njihovih stručih štabova, priređen je danas svečani doček u Skupštini grada Beograda.

Paraolimpijce su pozdravili gradonačelnik Zoran Radojičić, pomoćnik ministra omladine i sporta Darko Udovičić, ambasador Evropske Unije u Srbiji Emanuele Žiofre, kao i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković.

Gradonačelnik Radojičić istakao je da mu je čast i zadovoljstvo što u Starom dvoru ima priliku da dočeka paraolimpijce.

PROČITAJTE JOŠIVANA ŠPANOVIĆ JOŠ JEDNOM POTVRDILA KVALITET! Osvojila Dijamantsku ligu!

 – Hvala za sve ono što ste radili na Paraolimpoijskim igrama, ali i za sve ono što radite za naš sport. Hvala na velikom uspehu koji ste postigli, važno je da ste se takmičili- rekao je Radojičić.

On je dodao da je kao lekar imao mnogo situacija u kojima je sarađivao sa ljudima koji su imali slične probleme kao paraolimpijci i da zna kakav su karakter i koliko su jake ličnosti.

PROČITAJTE JOŠSVEČANO NA STADIONU RAJKO MITIĆ: Izložba povodom 58. rođendana stadiona Crvene zvezde

– Vi ste primer čovečanstvu, ovoj zemlji i gradu koliko čovek sa čvrstim karakterom, čvrstom željom i voljom pokazuje prave vrednosti koje ljudi imaju. Bez toga ne biste mogli ni da učestvujete i postignete ove rezultate. Lično sam ponosan na vas, a verujem da je i ceo Beogradi i Srbija. Hvala vam mnogo i želim vam još uspeha- zaključio je Radojičić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter