Izvor:
13.04.2019 u 10:45
0

DONALD TRAMP: Ivanka bi potencijalno mogla da krene njegovim stopama! (FOTO)

Američki predsednik Donald Tramp tvrdi da bi njegova najstarija ćerka Ivanka potencijalno mogla da krene njegovim stopama i kandiduje se za predsednika SAD.

-Ako ikada bude htela da se kandiduje za predsednika, mislim da bi je bilo veoma, veoma teško pobediti. Veoma je smirena…Video sam je pod ogromnim stresom i pritiskom. Reaguje vrlo dobro – to je obično genetska stvar- izjavio je Tramp

Tramp je i ovog puta pomenuo da je razmišljao da svoju ćerku kandidujeje za predsednicu Svetske banke.

Nazivajući je "prirodnim diplomatom", Tramp je naveo da bi bila sjajna i u Ujedinjenim nacijama, ali je dodao da je zbog javnosti odustao od ideje da je predloži za Svetsku banku.

-Da sam to uradio, oni bi rekli nepotizam, a to ne bi imalo nikakve veze sa nepotizmom. Ona bi bila neverovatna-rekao je Tramp.

Inače, njegova ideja da na upražnjeno mesto predsednika Svetske banke imenuje ćerku izazvala je tada reakciju predsednikovih protivnika.

Ivanka Tramp, je trenutno viši savetnik u Trampovom kabinetu, dugo je bila predmet velikog interesovanja izvan Bele kuće. Kada se prvi put pridružila Beloj kući, neki su je videli kao umereniju prirodu u poređenju sa predsednikovom impulsivnom i tvrdokornom, sugerišući da bi mogla uticati na oca u pitanjima kao što su klimatske promene i LGBT prava.

Predsednik je na kraju imenovao podsekretara trezora za međunarodne poslove Dejvida Malpasa za predsednika Svetske banke, a njegova nominacija je jednoglasno prihvaćena prošle nedelje.

Izvor: tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter