Izvor:
13.04.2019 u 12:51
0

ALEKSANDAR VUČIĆ: Nema govora o nastavku dijaloga, dok Priština ne ukine takse!

Predsednik Aleksandar Vučić ponovio je danas da nema govora o nastavku dijaloga, dok Priština ne ukine takse i procenio da će predstojeći sastanak u Berlinu, 29. aprila, biti izuzetno težak za Srbiju.

Vučić je kazao da nije doživeo pritiske predsednika Francuske Emanuela Makrona i nemačke kancelarke Angele Merkel, ali je podsetio da je ambasador Nemačke nedavno rekao da se nastavi dijalog bez ukidanja taksi.

To ne može, nismo budale, niti ćemo dozvoliti da nas neko nipodaštava. Ako niste u stanju da poštujete CEFTA, Briselski sporazum, onda o čemu da razgovaramo – poručio je on podsećajući da je međunarodna zajednica garant i upitao da li će tako da garantuju sutra.

Lepo, takse na početak, i možete da razgovarate. Ali, prvo da se izvinite i da vidimo koliko ste nam dužni za maltretiranje – kazao je Vučić.

Naglasio je da je njegovo da se bori da se sačuva mir i stabilnost, zbog čega ne govori ništa loše o Hašimu Tačiju i Ramušu Haradinaju, iako bi svašta rekao, a zbog politike koju vodi prema KiM uživa podršku tamošnjih Srba.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter