Izvor:
15.04.2019 u 04:58
0

SUBOTICA: Zajednička sednica srpske i mađarske vlade!

U Subotici će danas biti održana zajednička sednica srpske i mađarske vlade kojom će predsedavati premijeri Ana Brnabić i Viktor Orban.

Sednica će biti održana u hotelu "Galerija" u Subotici, a prema protokolu predviđeno je da Brnabić i Orban najpre održe tet-a-tet razgovor koji će trajati oko 45 minuta.

Za to vreme ministri dve zemlje će održati bilateralne susrete, a potom sledi plenarna sednica, koja po planu treba da traje dva sata i nakon koje će biti potpisani sporazumi.

Ovo je peta po redu zajednička sednica vlada dve zemlje. Prethodna, četvrta sednica, održana je u februaru prošle godine u Budimpešti.

Mađarski premijer Orban već je stigao u Suboticu, gde se sinoć sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem sa kojim je razgovarao o odnosima dve zemlje, bilateralnoj saradnji, mogućim novim mađarskim investicijama u Srbiji, kao i o situaciji u regionu.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter