Izvor:
15.04.2019 u 05:40
0

HAVASI: Vučić i Orban imali radnu večeru na Paliću!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u nedelju uveče s mađarskim premijerom Viktorom Orbanom uoči zajedničke sednice srpske i mađarske vlade u Subotici, saopštio je šef preš službe mađarskog premijera Bertalan Havasi.

On je rekao da su se Vučić i Orban sastali na radnoj večeri na Paliću, a da su prisutni bili ministri spoljnih poslova Srbije i Mađarske Ivica Dačić i Peter Sijarto.

Orban bi danas trebalo da se sastane s premijerkom Srbije Anom Brnabić, dok će ministri dve vlade održati odvojene sastanke, a kako se navodi, na plenarnoj sednici srpske i mađarske vlade biće potpisani sporazumi o razvoju infrastrukture, modernizaciji železnice Segedin-Subotica, saradnji u evrointegracijama, vodoprivredi, odbrani i tehničkoj pomoći srpskoj policiji.

Prema Havasijevim rečima, program će biti završen zajedničkom konferencijom za novinare i ručkom u Subotici.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter