Izvor: Alo
10.09.2021 u 19:16
0

ČOVIĆ PROGOVORIO:Evo šta je čelnik Zvezde rekao o Željku Obradoviću

Crvena zvezda i Partizan su se silno pojačali između dve sezone, a crno-beli su vratili i trofejnog stručnjaka Željka Obradovića. Na pitanje, da li Crvena zvezda može da obrani trofej ABA lige, Nebojša Čović je u veoma opširnom razgovoru za „Sportin“ televiziju iza koje stoji portal „bhbasket.ba rekao:

PROČITAJTE JOŠ:  ABA LIGA OBJAVILA KALENDAR: Evo kada će se Zvezda i Partizan sastati!

– Tačno je da su se drugi dosta pojačali, u Partizan je došao Željko Obradović, jedan od najboljih, ako ne i najbolji trener u Evropi. nas dvojicu veže drugarstvo i prijateljstvo. I to ne pričam kao floskulu. Te 1995, pred odlazak na Atlantu, posle Atine, mi smo tada bili pod sankcijama. Duda Ivković je tada rekao da ne može da radi više taj posao. A, onda smo seli zajedno, uključujući i Dragana Kićanovića koji je takođe moj prijatelj i dogovorili se da predložimo Željka za trenera. Ali, da Duda ne ode, već da ostane selektor. To sam sproveo kao predsednik KS Jugoslavije. Tu se uvek malo pita i politika, a u to vreme sam bio gradonačelnik Beograda. Prošli smo sjajne trenutke. Ta reprezentacija je igrala finale Olimpijade. I onaj nezaboravan doček.

PROČITAJTE JOŠ: U ZVEZDI SE NIJE PROSLAVIO: Amerikanac odlazi, potpisao za Sakramento

Ističući da je u Obradoviću Partizan dobio veliki kvalitet,  čelnik  crveno-belih je nastavio:

– To ne znači da mi treba da skrpimo ruke i kažemo, došao je Željko, svi se predajemo. Ne, naprotiv, to nam je dodatni motiv da obranimo i osvojimo, sve što smo prethodnih godina u kontinuitetu osvajali. Trudićemo se i biti maksimalno koncentrisani na teren. Ali, u našem regionu mora se biti maksimalno oprezan i jedan deo koncentracije ostaviti za nešto što se dešava van terena.

Čović smatra da njegov i Obradovićev odnos ne može da se poremeti.

PROČITAJTE JOŠ: JOKIĆ NEZAUSTAVLJIV: Hrvatski igrač ima samo REČI HVALE!

– Dosta toga smo prošli. Ali, nikada ne možete 100 odsto da budete sigurni. Ako se nastavi divljanje navijača, verujem da će Željko reagovati, što njegovi prethodnici, a i uprave nisu činile. Čak je bilo i stimulisanja. A, kada je Crvene zvezda u pitanju, odreagovaću na svaku situaciju ukoliko je ona u domenu mojih odgovornosti i ovlašćenja. Ako budem nastavio da radim, maksimalno ću se truditi da ostanemo u domenu korektnog navijanja, bez vređanja. A i korektnih izjava u medijima. Vrlo jasnih i preciznih – zaključio je Čović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter