Izvor:
27.04.2019 u 07:06
0

BRNABIĆ: Verujem da ćemo imati dobar dijalog u Berlinu, a da li će biti nekih konkretnih rezultata, to ne znam!

Srpska premijerka Ana Brnabić izjavila je da očekuje da će biti pritisaka tokom sastanka u Berlinu, ali da je na Srbiji da pokaže da je stabilan, predvidiv i pouzdan partner koji je posvećen dijalogu i spreman na razgovor.

Ona je ponovila i da nema velika očekivanja od sastanka u Berlinu, jer za tako nešto nema osnova.

Istakla je i da je Beograd spreman da već sutra nastavi dijalog sa Prištinom ako Priština povuče takse na srpsku robu.

Srbija je danas drugačija zemlja nego što je bila pre sedam godina i to naši partneri znaju. Mislim da svet ceni politiku predsednika Vučića zato što je iskrena, otvorena i hrabra, i zato što na njegovu reč može da se računa. S druge strane, svakako znaju da se s njim ne razgovara ultimatumima, već da se razgovara kao s ravnopravnim partnerom koji je otvoren za dijalog, pa i o najtežim pitanjima. Zato verujem da ćemo imati dobar dijalog u Berlinu, a da li će biti nekih konkretnih rezultata, to ne znam – kaže premijerka.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter