Izvor:
30.04.2019 u 10:38
0

VUČIĆ: BITAN NAM JE ODNOS SA NEMAČKOM, JER IMA ZNAČAJNU ULOGU U EVROINTEGRACIJAMA SRBIJE!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić informisao je danas u Berlinu predsednika Odbora za evropske poslove u nemačkom Bundestagu Gintera Krihbauma o koracima Srbije na putu ka članstvu u EU, kao i o aktuelnoj situaciji u vezi sa dijalogom Beograda i Prištine.

"Imajući u vidu značajnu ulogu Bundestaga u evropskoj politici Nemacke, samim tim i po pitanju evrointergracija Srbije, od velike važnosti je redovna razmena mišljenja i kontinuirano informisanje poslanika o procesu pristupanja Srbije EU, kao i o zastoju u dijalogu s Prištinom", piše na Instragram nalogu "Budućnostsrbijeav".

Vučić, koji je juče učestvovao na sastanku zemalja Zapadnog Balkana, koji su organizovali nemačka kancelarka Angela Merkel i predsednik Francuske Emanuel Makron, sastaće se potom i sa poslanikom u Bundestagu Johanom Vadepulom.

Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter