Izvor:
02.05.2019 u 13:35
0

TAČI OPTUŽIO SRBE: Uskoro će biti doneta rezolucija koja će osuditi taj genocid i zatražiti pravdu!

Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači ponovo je danas opužio Srbe da su navodno počilli genocid na Kosovu tokom poslednjih sukoba.

Tači je izrazio uverenje da će na predlog predsednika parlamenta, Kadri Veseljija, u parlamentu uskoro biti doneta “rezolucija koja će osuditi taj genocid I zatražiti pravdu za njegove počinioce”.

Govoreci na komemoraciji, Tači je zahvalio američkom kongresu I kongresmenu Eliotu Engelu koji je doprineo da se sazna za, kako tvrdi, “genocid koji je počinila Srbija”.

Prema njegovim rečima, nekažnnjavanje tog navodnog zločina je izbor pravosuđa, ali, kako je rekao, I ”međunarodna amnestija”.

Prištinske institucije će učiniti sve što je moguće, ali da je, prema njegovim rečima, sve sa “Srbjom treba da se radi u bliskom partnerstvu sa SAD”.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/HashimThaciRKS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter