Izvor:
08.05.2019 u 13:39
0

ĐORĐEVIĆ: Želimo da zaposleni u centrima svoj posao obavljaju na najbolji mogući način!

Uslovi u kojima rade zaposleni u sistemu socijalne zaštite moraju i treba da budu bolji, poručio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević na sastanku sa direktorima centara za socijalni rad iz cele Srbije.

Ovom prilikom sagovornici su razgovarali o načinu dosadašnjeg rada, Predlogu Zakona o izmenama i dopunama Zakona o socijalnoj zaštiti, kao i o reorganizaciji rada centara za socijalni rad.

Ministar je rekao da će ovakvi sastanci nastaviti da se održavaju i u narednom periodu, kako je i dogovoreno, jer oni predstavljaju idealnu priliku da direktori centara predstave eventualne poteškoće sa kojima se susreću, kao i mogućnost da Ministarstvo pomogne u rešavanju istih na najadekvatniji način, a sve u cilju boljeg rada ustanova.

Dužnost države jeste da u okviru svojih mogućnosti pruži adekvatnu pomoć svakom građaninu Srbije kojem je ona neophodna. Želimo da zaposleni u centrima svoj posao obavljaju na najbolji mogući način, a to možemo da ostvarimo zajedničkim sastancima – kaže ministar.

On dodaje da će se aktivna saradnja sa centrima za socijalni rad nastaviti i u budućnosti, jer njihov dobar i uspešan rad oslikava se na naše građane, a zadovoljni građani jesu prioritet rada Vlade Srbije i Ministarstva kojim rukovodim.

Ðorđević je rekao da veruje da će nakon reorganizacije, centri u Srbiji biti primer i drugim zemljama kako da svoje ustanove reformišu i njihov rad podignu na više nivo,navodi se u saopštenju Ministarstva.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter