Izvor: Happy BSC
13.09.2021 u 12:00
0

SRBIJA DOMAĆIN: Bokseri se spremaju za SVETSKO PRVENSTVO! (FOTO I VIDEO)

Srpski reprezentativci u boksu danima se već pripremaju na Zlatiboru.

PROČITAJTE JOŠ: NAJBOLJI TENISER SVETA KAŽNJEN: Novak će platiti 5.000 dolara!

Svetsko prvenstvo na programu je od 26. oktobra do 6. novembra ove godine u Beogradu okupiće najbolje borce koje planeta ima u olimpijskom boksu!

Srpska reprezentacija pod palicom selektora Milana Piperskog od 8. avgusta je na Zlatiboru i tamo će odraditi bazični deo priprema u fenomenalnim uslovima koje im je obezbedio Bokserski savez Srbije .

Svaki od 24 momka koji su zadužili opremu sa grbom Srbije na grudima nada se prevashodno da će svojim radom i kvalitetom izboriti mesto u ekipi koja će se takmičiti u Štark areni .

Nedugo posle priprema na Zlatiboru, najbolji srpski borci odmeriće snage na Državnom prvenstvu Srbije koje počinje 22. septembra .

Među njima je i Veljko Ražnatović (24), koji je nedavno podigao pehar šampiona Srbije sa Bokserskim klubom Sombor.

PROČITAJTE JOŠ: REAL SE VRATIO KUĆI: Navijači dočekali priliku da se vrate na svoj stadion!

-Cilj svakog sportiste je da se bori za reprezentaciju, najveća čast u životu bi mi bila da nastupim na SP u Beogradu, iskren je Ražnatović.

Veljko Ražnatović sa trenerima  Zoranom Didanović (levo) bokserska legenda i veliki srpski sampion;

i  čuveni kubanski trener Horhe Luis Frometa Matoš (desno)



H
appy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za 
ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter