Izvor:
13.05.2019 u 09:47
0

PREDSEDNIK ALEKSANDAR VUČIĆ PRISUSTVUJE OTVARANJU RADOVA TEHNOLOŠKOG KAMPUSA! (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra početku radova na izgradnji najsavremenijeg tehnološkog NCR kampusa na Novom Beogradu. Radovi počinju u Bloku 42 u Bulevaru Milutina Milankovića, preko puta ulaza u Super Vero, navedeno je u saopštenju.

Kako je najavila ta kompanija, prisustvovaće i ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot, predsednik i CEO korporacije NCR Majkl Hejford (Mićael Hayford), COO korporacije NCR Oven Salivan (Owen Sullivan), viši potpredsednik za korporativni marketing, komunikacije i eksterne poslove korporacije NCR Marija Živanović-Smith i generalni direktor kompanije NCR za Srbiju i direktor za marketing i spoljne poslove za Evropu, Bliski istok i Afriku Stefan Lazarević.

Vrednost investicije u izgradnju najsavremenijeg tehnološkog NCR kampusa je oko 90 miliona dolara. Zgrada kampusa će zauzimati površinu od oko 30.000 metara kvadratnih i imaće dva sprata ispod zemlje za parking, prizemlje u kome će se nalaziti maloprodajni i ugostiteljski objekti i još sedam spratova najsavremenijeg poslovnog prostora.

Kako je ranije objavljeno, kampus NCR će se nalaziti uz Železničku stanicu Novi Beograd.To je drugi kampus koji amrički NCR podiže negde u svetu, a prvi je izgrađen u Atlanti.U Srbiji 3.148 zaposlenih u NCR-u radi na šest zasebnih loakcija.

Useljenje je, kako su ranije objavili mediji, planirano za kraj 2020. ili za prvi kvartal 2021. godine i predviđeno je da tu radi oko 4.200 ljudi.

Tanjug
Foto:Savet za Bezbednost

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter