Izvor: Blic
15.09.2021 u 13:56
0

ON MISLI DA JE GOTOVO SA VELIKOM TROJKOM: Tod Vudbridž osuo kritike po Novaku!

Legendarni australijski teniser Tod Vudbridž, danas teniski analitičar u domovni, ponovo je pričao o Novaku Đokoviću.

Prvo je bio jedan od glavnih kritičara najboljeg tenisera sveta, potom priznao da je najveći ikada, a sada posle gubitka finala US Opena, ističe da je era velike trojke gotova!

PROČITAJTE JOŠ: MEDVEDEV JOŠ JEDNOM POHVALIO NOVAKA: Gde pobedih boljeg od sebe!

– Ne kažem da će Novak pasti sa litice, pošto još hoće da osvoji 21. grend slem, ali mislim da bi voleo da se Rafa vrati. Ako nema Rafela Nadala i Rodžera Federera na terenu to Novaku pravi problem – istakao je Australijanac, pa nastavio:

– U sportu se stvari brzo menjaju, uvek se prave nove priče i nove drame. Ovaj turnir je prelomna tačka u svetu tenisa, stvari će se sada kretati u potpuno drugom pravcu. Osećam da je era “velike trojke” gotova.

PROČITAJTE JOŠ: NADAL SE OPORAVLJA: Čeka ga dug proces!

Na kraju, prokomentarisao je i Novakove suze tokom meča.

– Videli smo zaista ljudsku stranu Novaka kada je zaplakao i pre nego što je meč bio gotov. Videli smo unutrašnjost Novaka na način na koji nismo mogli ranije. Znamo za intenzivnu, disciplinovanu i ultra snažnu fasadu Novaka, ali videli smo ga kako se slomio. Kad god to vidite kod sportiste ne znate da li će se oporaviti – zaključio je Vudbridž.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter