Izvor:
30.05.2019 u 12:24
0

TOMIĆ: Srbi poslali poruku da se neće seliti sa KiM!

Predsednica skupštinskog Odbora za finansije Aleksandra Tomić kaže da su Srbi sa jučerašnjeg skupa u Kosovskoj Mitrovici jasno porucili i Albancima i međunarodnoj zajednici da se ne plaše i da se neće seliti iz svojih domova.

Ona je naglasila da je upad specijalnih jedinica ROSU na sever KiM nastavak politike zastrašivanja Prištine prema narodu koji živi na Kosovu i Metohiji i to ne samo Srba, već i nealbanskog stanovništva.

– Išli su dugim cevima na goloruki narod. To je politika zastrašivanja kojom žele da Srbe isteraju sa Kosova – rekla je Tomić.

Dodaje da su Srbi sa jučerašnjeg skupa u Kosovskoj Mitrovici poslali jasnu poruku i albanskoj strani i međunarodnoj zajednici da se neće seliti.

Obaveza Beograda i države Srbije jeste da zaštiti svoj narod svim sredstvima i da očuva mir i stabilnost koliko god je to moguće, na onim prostorima gde žive Srbi. SNS i njeni poslanici su jasno u Skupštini Srbije dali podršku i predsedniku Srbije i premijerki, da upravo vode ovakvu politiku – istakla je ona.

Beograd je prvi otvorio politiku dijaloga sa Prištinom, rekla je Tomić i dodala da postoje dvostruki aršini u svakoj međunarodnoj organizaciji kada su u pitanju Srbi i prava Srba na Kosovu i Metohiji.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter