Izvor:
31.05.2019 u 15:10
0

ALEKSANDAR VUČIĆ O IZJAVI AMERIČKOG ZVANIČNIKA PRI OEBS-u: Prištini je važno samo da ih Amerika hvali!

Lejn Darnel Bal izjavila je da su SAD pozdravile akciju kosovske policije koja je rezultirala hapšenjem desetine službenika osumnjičenih za krijumčarenje.

Darnel Bal je američki zvaničnik pri sedištu Misije OEBS u Beču.

Kako su preneli prištinski mediji, Bal je to izjavila uoči stalnog zasedanja Saveta OEBS u Beču, uz napomenu da policijska akcija nije bila samo na severu, već na celom Kosovu, a u nastojanju da se izbore s korupcijom i da utiču na jačanje vladavine prava.

"Sjedinjene Države pozdravljaju napore Vlade Kosova u sprovođenju zakona u borbi protiv korupcije i jačanju vladavine prava. Akcija kosovske policije 28. maja bila je pokušaj da se to upravo i uradi. Vlasti su uhapsile osobe osumnjičene za umešanost u krijumčarenje i organizovani kriminal".

Komentarišući danas ove navode predsednik Srbije Aleksandar Vučić je ocenio da je Prištini očigledno važno da ih američka misija pri OEBS pohvali za antikorupcijsku akciju, primetivši da je "to bila antikoorupcijska akcija koliko su protiv korupcije orijentisani Haradinaj i Tači".

Albanci, primetio je, imaju samo jednu crkvu kojoj se mole, a to su SAD.

Izvor: B92
Foto: Twitter/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter