Izvor:
09.06.2019 u 14:45
0

OVA UČESNICA OPET POSLUŽILA KAO RAME ZA PLAKANJE: Odvukao je do toaleta pa OBAVIO POSAO!(FOTO)

Mladen Vuletić je podvukao još jednu recku u svom nizu devojaka, pa mu kao uteha poslužila i Tamara Ina.

Crnogorski mangup je na prvu prokomentarisao da pati za Ilijanom Vagić ali da se desila mala koincidencija u toaletu jer je pomešao Tamaru sa Dinom Galorini.

Vidno zgoržena njegovim ponašanjem, Ilijana je komentarisala "kako si masan i odvratan" i pravila grimase koje mogu dočarati kako se oseća nakon skandala sa njim u tuš kabini.

Mladen je opet ispao "džentlmen" jer tvrdi da je ovog puta imao zaštitu tokom seksualnog odnosa, jer ne želi da opet bude potencijalni tata.

Svakako, Ilijana nije ostala ravnodušna na njegovo sinoćno ljubljenje sa Ivaniom Bajić pa "ko gubi, ima prava i da se ljuti".

happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter