Izvor: Alo
18.09.2021 u 10:39
0

Jedan od ključnih igrača Crvene zvezde propušta meč sa Partizanom

Crveno-beli imaju ozbiljne kadrovske probleme.

U nedelju se igra 165. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, a trener crveno-belih Dejan Stanković nalazi se na mukama.

PROČITAJTE JOŠ: Atletičari će do zime dobiti kompletno renoviran atletski tunel!

Nastup Milana Pavkova je pod velikim znakom pitanja, dok je izvesno da će duel sa Partizanom propustiti El Fardu Ben.

Ben se povredio u prvom kolu Lige Evrope na utakmici protiv Brage. 

Šanse da se reprezentativac Komorskih Ostrva oporavi do sutra su jako male i eventualnim nastupom u večitom derbiju mogao bi dodatno da pogorša povredu. 

Ukoliko ni Pavkov ne bude u stanju da igra protiv Partizana, Crvena zvezda će biti u velikom problemu kada je reč o napadu.

Utakmica između Prtizana i Crvene zvezde igra se u nedelju od 18 časova na stadionu u Humskoj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter