Izvor: espreso
18.09.2021 u 12:45
0

OGLASILA SE PELETOVA ĆERKA!

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Pele, dobro se oporavlja posle nove operacije, rekla je njegova ćerka.

Osamdesetogodišnjak je imao operaciju, a prilikom zahvata mu je uklonjen tumor i sa intenzivne nege otpušten je u sredu.

PROČITAJTE JOŠ: Evo koliko Mesi zapravo ZARAĐUJE u PSŽ-u!

Samo dva dana kasnije, morao je da se vrati u bolnicu na intenzivnu negu, preneli su mediji u Brazilu.

Tumor mu je otkriven rutinskim pregledom 31. avgusta. Pele je operisan, a skoro svi brazilski i američki mediji preneli su da je ponovo u bolnici.

Njegova ćerka Keli nije želela to da potvrdi, već je samo rekla da je Pele dobro i da se oporavlja.

– Pele je u četvrtak napravio korak unazad, da bi u petak napravio dva koraka unapred. Juče (u četvrtak) je bio umoran. Ne treba nam još razloga da se anksioznost među nama proširi – napisala je ćerka slavnog fudbalera na Instagramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter