Izvor: tanjug
19.09.2021 u 16:39
0

HRVATSKA: Stradao bračni par koji je motociklom udario u srnu pa u automobil!

 U udesu u Končanici u zapadnoj Slavoniji stradali su supružnici koji su bili na motociklu, a dve osobe koje su bile u automobilu „opel corsa“ lakše su povređene.

Policija je saopštila da je motocikl virovitičkih tablica dok je prolazio kroz Končanicu iz smera Donjeg Daruvara udario u srnu koja ja iskočila na put.

PROČITAJTE JOŠMAKEDONIJA: Proterana četiri Kubanca zbog ilegalnog prelaska granice

Nakon toga motocicikl je prešao u levu traku i udario u automobil daruvarskih tablica koji je dolazio iz suprotnog smera i koji je zbog udara sleteo sa puta i udario u betonski stub niskonaponske električne mreže. Muškarac koji je vozio motocikl je stardao na mestu udesa, dok je ženu Hitna pomoć bezuspešno pokušala da reanimira.

Vozač i žena koja je bila na mestu suvozača su prebačeni u Opštu bolnicu u Bjelovaru. Utvrđeno je da su zadobili lakše povrede i zadržani su na daljem lečenju.

PROČITAJTE JOŠŠMIT: Na putu prema EU NEĆE DOĆI do centralizacije BiH

Srna koja je iskočila na put i koju je udario motocikl je uginula.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter