Izvor: Alo
21.09.2021 u 13:31
0

OŽENIO SE POLITIČAR: Predsednik opštine Stari grad stao na ludi kamen

Radoslav Marjanović, predsednik opštine Stari grad, u subotu je stao na ludi kamen i na večnu ljubav se zakleo izabranici svoga srca Eni Dugonjić sa kojom je dugo godina bio u vezi.

– Rale i Ena, kako ih prijatelji zovu, su u skladnoj vezi skoro sedam godina. Ljudi koji su im bliski su odavno očekivali da ovo dvoje mladih i zaljubljenih uplove u bračne vode, ali su oni želeli da se prvo ostvare na poslovnom planu – kaže naš dobro obavešteni izvor i dodaje da je želja mladenca bila da svadba bude skromna.

PROČITAJTE JOŠ: RADOJIČIĆ NAGLASIO:Saradnja sa Sankt Peterburgom od velikog značaja za Srbiju!

– Veselju su prisustvovali najbliži prijatelji i porodica, jer mladenci nisu hteli gužvu zbog epidemije koronavirusa. Upravo zbog pandemije, svadba je prošle godine otkazivana čak dva puta – ističe naš sagovornik koji je prisustvovao svadbenom veselju.

Mlada je u subotu zablistala u venčanici modernog kroja koja je istakla njenu savršenu liniju, a mladoženja se odlučio za klasično odelo u svetlo plavoj nijansi. Svadbeno veselje je održano u jednom prestoničkom, beogradskom restoranu.   

Predsednik opštine Stari grad je u ponedeljak uveče na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavio i fotografiju sa svadbenog veselja.

PROČITAJTE JOŠ: NOĆ U BEOGRADU: Čak 116 intervencija Hitne pomoći

– Jedan krupan korak smo napravili. Idemo dalje Ena – poručio je Radoslav Marjanović, a fotografija je ubrzo dobila oko 600 lajkova. Pljuštale su čestitke, a predsednik opštine Stari grad se svima strpljivo zahvaljivao.

Inače, Marjanović je rođen 1989. godine u Beogradu. Odrastao je i živi na Starom gradu, diplomirao je ekonomiju na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju, gde je stekao zvanje diplomirani ekonomista.

Za predsednika opštine stari grad izabran je 24. avgusta 2020. godine kao odbornik sa liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter