Izvor: Novosti
22.09.2021 u 15:53
0

POLICIJA U ŠOKU – NESVAKIDAŠNJI HAOS NA GRANIČNOM PRELAZU: Zaustavili džip, a sredovečni muškarac izleteo pa pobegao u šumu!

Prijepoljska polcija traga za muškarcem srednjih godina, koji je jutros nešto nakon 7 časova pobegao u šumu sa graničnog prelaza Jabuka, prilikom detaljne kontrole vozila u kojem se nalazio.

Granični policijaci izdvojili su sivi džip, sa tablicama jednog od vojvođanskih gradova, koji je iz pravca Crne Gore ulazio u zemlju, sa namerom da izvrše detaljan pretres vozila, zbog sumnje da se u njemu prevoze narkotici.

PROČITAJTE JOŠ: SKANDAL U UN: Komšiću dozvoljeno da se obrati, Dodik odmah reagovao!

Sredovečni muškarac, koji se sam nalazio u automobilu, pošto je izašao iz kola, a policijaci počeli da pregledaju vozilo, dao se u beg prema obližnjoj šumi koja se nalazi u neposrednoj blizini graničnog prelaza.

Iznenađeni, ovakom reakcijom, policajci su odmah krenuli za njim, međutim muškarac je uspeo da utekne.

PROČITAJTE JOŠ:  HRVATSKA: 82 zatvorenika zaražena kovidom

Iz prijepoljske policije još uvek se nisu zvanično oglasili o ovom događaju, a prema nezvaničnim informacijama u toku je opsežna akcija i potraga za beguncem.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter