Izvor: Blic
23.09.2021 u 09:34
0

JOKIĆEVA BRAĆA SU KAO MAFIJAŠI: Majkl Porter Junior oštro o Jokićevoj porodici

Majkl Porter Junior, saigrač Nikole Jokića u Denver Nagetsima, pred početak 75. NBA sezone otkrio je šta misli o braći srpskog centra.

Krilni košarkaš je oduševljen Jokićem kao igračem, a nije mogao da ne prokomentariše i ostale članove porodice, pre svih braću Nemanju i Strahinju.

PROČITAJTE JOŠ: JOKIĆ: Stiže nam beba, pa je to verovatno vrhunac ovog dela sezone, mog života

Nikola već godinama živi blizu braće koja se brinu o njegovoj karijeri, a mnogi se sećaju i scene protiv Finiks Sansa u plej-ofu prošle sezone kada je malo nedostajalo da ulete na teren.

Porter je potvrdio da nije to bio izolovan slučaj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter