Izvor: Happy BSC
23.09.2021 u 10:07
0

KO SU SLEDEĆE NBA LEGENDE? Evo 5 kandidata

U najjaču košarkašku ligu na svetu svake godine dođe pregršt talentovanih igrača, koji daju sve od sebe da se popnu na vrh. Teško je reći ko će zasigurno biti sledeći Lebron ili Džordan, ali sudeći po igri, talentu i fizičkoj spremi, neki igrači već sad deluju kao kandidati za nove NBA legende. 

PROČITAJTE JOŠ:  LEDEJ: Sa Partizanom želim da osvajam trofeje!

Među igračima koji su tek počeli NBA karijeru, Kejd Kaningem i Džejlen Grin najviše obećavaju. Kejd uskoro puni 20 i već se odlično pokazao u Detroit Pistonsima, dok je Grin sa svojih 19 godina i više nego zasluženo u prvom timu Hjustona.

Što se tiče nešto starijih igrača, Entoni Edvards je prvi viđen kao sledeća legenda. Ono što pored izuzetnog talenta još ističe Edvardsa, jeste njegova posvećenost i spremnost da da sve od sebe kako bi unapredio svoju i igru tima. Ovo pokazuje i Edvardsova statistika prema kojoj se jasno vidi napredak u njegovoj igri. Sa samo 37% uspešnosti šuta u reketu i 30% uspešnosti sa linije za trojku, Edvards je podigao svoju statistiku za čak osam, odnosno, pet posto kada su u pitanju šutevi iz reketa i šutevi za 3 poena. 

PROČITAJTE JOŠ:  JOKIĆ: Stiže nam beba, pa je to verovatno vrhunac ovog dela sezone, mog života

Pored Edvardsa, treba spomenuti i veliki napredak Džona Kolinsa koji je ponudio izuzetnu igru u prethodnoj sezoni. Kolins je već u top 50 igrača, a možemo očekivati da će u sledećim sezonama njegova karijera ići uzlaznom putanjom.

Kristijan Vud, iako opterećen povredama u prethodnoj sezoni, davao je veliki igrački doprinos Bulsima kad god se našao na parketu. Ovih pet igrača se s razlogom nalazi na listi onih koji najviše obećavaju, njihovo vreme tek dolazi i s pravom se očekuje da će barem neki od njih postati sledeća legenda NBA. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter