Izvor: republika
23.09.2021 u 20:52
0

Crno-beli nisu imali nikakvih problema u Lučanima: Rikardo nastavio golgetersku seriju

Fudbaleri Partizana savladali su Mladost u 10. kolu Superlige Srbije rezultatom 2:0 (2:0). Duel je imao burnu uvertiru u vidu konferencije za medije trenera Aleksandra Stanojevića, koji se požalio na regularnost takmičenja, ali to nije omelo njegove pulene da slave na zapadu Srbije.

Crno-beli nisu imali nikakvih problema u Lučanima, a strelci su bili Rikardo Gomeš u 3. i Ivan Obradović u 38. minutu utakmice.

PROČITAJTE JOŠ: UTRA POČINJE „Memorijal velikana“ u Spensu

„Parni valjak“ je meč otvorio na idealan način. Igrao se 3. minut kada je Obradović uputio upotrebljiv centaršut na drugu stativu, gde je odlično reagovao najbolji strelac vicešampiona Srbije, koji je glavom rutinski sproveo loptu u mrežu – 0:1.

Izabranici trenera Aleksandra Stanojevića nisu se zadovoljili minimalnim vođstvom, a prednost su duplirali sedam minuta pre kraja prvog dela igre, kada se levi bek, nakon asistencije, upisao u listu strelaca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter