Izvor: tanjug
27.09.2021 u 07:09
0

NOĆ ZA NAMA: Tri saobraćajne nesreće!

 U Beogradu su se tokom protekle noći dogodile tri saobraćajne nezgode.

Poslednja saobraćajna nesreća dogodila se na uglu Višegradske ulice i Kneza Miloša, a ekipe Hitne pomoći su trenutno na terenu radi zbrinjavanja eventualno povređenih lica, rečeno je u toj službi.

PROČITAJTE JOŠ: PREDSEDNIK VUČIĆ O PROVOKACIJAMA I SITUACIJI NA KIM: Kada se Srbi bore za slobodu to je zločin – NE PRIHVATAM NJIHOVE TRIKOVE!

U prve dve saobraćajne nesreće, po jedna osoba je zadobila lakše telesne povrede.

Ta služba je imala noćas 124 intervencije, od toga 15 na javnim mestima.

Kada je reč o prevozu kovid pacijenata, registrovan je, kako kažu, negde jednak broj kao i prethodnih noći, budući da je zabeleženo 26 interkliničkih prevoza i 7 transporta do Infektivne klinike u Beogradu i drugih prijavnih centara.

PROČITAJTE JOŠ: VESIĆ U LAZAREVCU: Građani će brže stizati do Beograda!

Interklinički transport je uglavnom realizovan do Seltersa u Mladenovcu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter