Izvor: tanjug
27.09.2021 u 21:43
0

UHAPŠEN UBICA IZ ZAGREBA: Osumnjičen za ubistvo svoje dece!

Rukovodilac Službe opšteg kriminala zagrebačke policije Zvonimir Petrović saopštio je da će Herald Kopic, osumnjičen za ubistvo svoje troje maloletne dece u zagrebačkom naselju Mlinovi, večeras biti uhapšen posle pregleda u psihijatrijskoj bolnici.

Harald Kopic (56) austrijski državljanin – osumnjičen da je tokom noći sa petka na subotu u naselju Mlinovi u Zagrebu ubio svoje troje maloletne dece, nakon čega je pokušao samoubistvo – danas popodne je iz Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice prevezen na dalju obradu u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče.

PROČITAJTE JOŠTEŠKA NESREĆA KOD ZENICE: Voz udario devojku, zadobila teže povrede!

Petrović je u razgovoru za medije potvrdio da je u toku njegovo hapšenje, nakon što su ga pregledali lekari u Vrapču i odlučili da ga otpuste iz bolnice.

– Upravo sada, dok mi razgovaramo u toku je njegovo preuzimanje od osoblja bolnice i vrlo brzo biće u našim službenim prostorijama- rekao je Petrović.

Apsolutno smatramo da je uhapšeni sposoban za sasulšanje, dodao je Petrović.

– Nakon što je lekarski konzilijum u bolnici Vrapče odlučio da će ga otpustiti – tu nastupamo mi- rekao je on.

PROČITAJTE JOŠSLOVENIJA: Zabeležen prvi slučaj sumnje na pojavu afričke svinjske kuge!

S obzirom na to da je reč o stranom državljaninu, tokom ispitivanja uhapšenom će biti obezbeđen prevodilac, a nakon ispitivanja, uhapšeni će biti predat pritvorskom nadzorniku, a županijskom državnom tužiocu će biti podneta krivična prijava, rekao je Petrović.

Prema pisanju  medija, Kopic je svoje troje dece ubio u noći između petka i subote, nakon čega je pokušao da i sebi oduzme život.

Kopic je u petak objavio oproštajnu poruku na Fejsbuku, što je alrmiralo policiju, koja je, međutim, na mesto zločina stigla prekasno, navode mediji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter