Izvor: Happy BSC
28.09.2021 u 16:49
0

UEFA POVUKLA TUŽBE: Organizatorima Super Lige je sve oprošteno

Barselona, Juventus i Real Madrid  ostali su posvećeni ideji da kreiraju tzv. Super Ligu, iako su se svi ostali klubovi povukli iz tog projekta. 

UEFA je odustala od tužbe protiv Barselone, Juventusa i Real Madrida za učešće u organizaciji Super Lige. Podsećamo, Barsi, Juventusu i Realu su se pridružili najveći klubovi iz Premijer Lige kako bi organizovali novi šampionski turnir. 

PROČITAJTE JOŠ: PREMINULA LEGENDA LIVERPULA! Rodžer Hant umro u 84.godini

Ideja je vrlo brzo pala u vodu nakon negativne reakcije navijača, a UEFA je u maju pokrenula disciplinski postupak protiv klubova koji su učestvovali u organizaciji takmičenja. Ipak, UEFA je u ponedeljak objavila sledeću izjavu: 

Imajući u vidu proces koji je pokrenut protiv Barselone, Juventusa i Real Madrida, vezan za moguće kršenje zakonskog okvira UEFA organizovanjem tzv. „Super Lige“, UEFA objavljuje da je danas proces stavljen van snage, kao da nikad nije ni pokrenut. 

PROČITAJTE JOŠ: PARTIZANOVAC Holender ponovo u reprezentaciji Mađarske

Barsi, Juventusu i Realu je dopušteno da učestvuju u ovogodišnjoj Ligi Šampiona, iako su učestvovali u organizaciji Super Lige. UEFA je takođe obavestila i ostale klubove koji su bili u organizaciji nove evropske lige da neće morati da plaćaju kaznu.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter