Izvor:
26.09.2019 u 07:41
0

Vučić: Uvažavamo jevrejsku zajednicu i poštujemo njena prava!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se juče u Njujorku s predsednikom Svetskog jevrejskog kongresa Ronaldom Loderom i tom prilikom rekao da Srbija veoma uvažava jevrejsku zajednicu i poštuje njena prava.

"Izuzetno poštujemo i prepoznajemo značaj rada Svetskog jevrejskog kongresa. Srbija veoma uvažava jevrejsku zajednicu i poštuje njena prava, s obzirom na to da su Srbi i Jevreji kroz istoriju često delili tragičnu sudbinu, posebno tokom Drugog svetskog rata“, istakao je predsednik Vučić.

Predsednik Svetskog jevrejskog kongresa Loder je rekao da se nada da će prijateljstvo i saradnja Izraela i Srbije, kao i dva naroda, trajati još dugi niz godina i da će ih jačati na obostrani interes i zadovoljstvo.

Vučić i Loder su se sastali na marginama 74. zasedanja Generalne skupštine UN.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter