Izvor: Tanjug
28.09.2021 u 19:04
0

BOMBA U SKOPLJU? Uhapšen osumnjičeni za lažnu dojavu tokom posete Fon der Lajen

Tokom posete Ursule fon der Lajen Skoplju, policija Severne Makedonije privela je osobu koja je danas telefonom lažno prijavila da će ispred zgrade Vlade u Skoplju biti aktivirana ekspolozivna naprava.

PROČITAJTE JOŠ: EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U BUGARSKOJ: U periodu od 24 sata preminulo 147 pacijenata od posledica korona virusa!

Policija je saopštila da su nakon poziva preduzete sve neophodne mere i aktivnosti i da je utvrđeno da je dojava bila lažna, prenosi makedonski mediji.

U saopštenju se navodi da je I.M. priveden po nalogu javnog tužioca radi daljeg postupka.

PROČITAJTE JOŠ: HRVATSKI PREMIJER ANDREJ PLENKOVIĆ: Hrvatski državljani uskoro će moći u SAD bez viza!

Ističe se da lažna dojava o bombi nije uticala na plan posete Fon der Lajen i da se njene aktivnosti nastavljaju po planu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter