Izvor: Alo
29.09.2021 u 09:09
0

Ovo je JEDINI ČOVEK NA PLANETI koji još uvek ne zna da je Maradona umro

Karlos Bilardo (83) još uvek ne zna da je Maradona preminuo.

Iako je od smrti legendarnog fudbalera prošlo više od 10 meseci, porodica trenera koji je Maradonu vinuo u zvezde nije smogla snage da mu saopšti da je njegov najbolji učenik napustio ovaj svet, preneli su argentinski mediji.

PROČITAJTE JOŠ:SRBIJA BEZ ZLATA:U meču za bronzanu medalju igraće protiv Sjedinjenih Američkih Država

Ipak, Karlosu će tužne vesti biti saopštene, a taj težak zadatak imaće Oskar Ruđeri i Horhe Buručaga, fudbaleri koji su zajedno sa Maradonom a pod komadom Bilarda 1986. godine osvojili Mundijal.

Porodica je informaciju o smrti krila zbog lošeg zdravstvenog stanja bivšeg trenera, ali je procenjeno da će on sve lakše podneti ukoliko čuje od igrača koje je nekada trenirao.

PROČITAJTE JOŠ:FEDEREROV TRENER: Velika je šansa da Novak ne osvoji više nijedan grend slem

Prethodnih meseci porodica se na sve načine dovijala kako Karlos ne bi slučajno saznao za smrt Maradone, skrivali su sve novine i menjali kanal kada bi bila na programu neka vest o „božijoj ruci“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter