Izvor: Happy BSC
29.09.2021 u 12:39
0

Zvezde nam sugerišu da je sada idealno vreme da zatražimo pomoć kako bismo želju pretvorili u ostvareni cilj

Retrogradni Merkur počinje 28. septembra i trajaće sve do 18. oktobra 2021.godine Kad Merkur, planeta komunikacije i koncentracije, krene retrogradno, znamo šta najčešće sledi -jedno mislimo, drugo kažemo, jedno obećamo, drugo uradimo… Semafori ne rade kada je retrogradan Merkur, papirološki poslovi rade se po više puta, čitaju se ona sitna slova na ugovorima – a propuste ona velika… Napetosti između srca i uma donose unutrašnju raspravu između misli i osećaja.

PROČITAJTE JOŠ: POKUŠAVA DA VAS PROMENI: Šest skrivenih znakova koji pokazuju da je vaša ljubav LAŽNA

Merkur će se odraziti i na ljubav, na poslovne odnose, na vraćanje partnera vama, ili vas partneru, ili nekome sa kim ste nešto započeli al’ pobegli, prekinuli, il’ šta god… To je neophodnost da se u udaljavanju od druge osobe oseti jasno koje je njeno/njegovo mesto u našem životu. Merkur će uticati i na RAD. Radimo unazad. Radimo ono što nismo stigli prethodnih nedelja, radimo ono što je trebalo odavno, radimo sa starim poslovnim partnerima jer se i oni vraćaju. Radimo ono što smo nekad davno radili. Merkur donosi viruse, bakterije, povrede, stare povrede, upale, pa ortopedi, fizijatri i zubari rade malo više… Što niste zakonski rešili sada opet stiže, negde i vraćanje na sud. Ljubomore neće faliti, radoznalaca takođe, nagađanja i raznih po pričama čudesa … Merkur nikad ne zastareva, on uvek osveži namere…takođe i zlonamere…Sada zapravo treba da vidite čime i da li ugrožavte sebe ili druge… Pripremite se za brojne kompjuterske kvarove, padanja sistema, ometanja signala… U saobraćaju, retrogradni Merkur opisuje hod unazad. Interesantno je (obratite na to pažnju) da baš tokom ovog perioda bude povećan broj saobraćajnih udesa izazvanih kretanjem u pogrešnom pravcu, čak i na autoputu. Takođe, učestali su neobični kvarovi automobila, ali i svih drugih prevoznih sredstava. U trgovini retrogradni Merkur označava škart robu, reklamacije, oštećenja….

PROČITAJTE JOŠ: Ovo su najpopularnije boje kose ove jeseni (FOTO)

Ukoliko nismo uspeli da uradimo ono što smo zacrtali, a dali smo sve od sebe, zvezde nam sugerišu da je sada idealno vreme da zatražimo pomoć kako bismo želju pretvorili u ostvareni cilj. Retrogradno kretanje Merkura može doneti dramatične i neočekivane promene. Retrogradni Merkur poznat je po tome što vraća bivše ljubavi, bivše prijatelje i bivše poslodavce u naš život, pa ne bi trebalo da se iznenadimo ako nam oni iznenada pojave u životu. I dok je period povoljan za raščišćavanje odnosa sa bivšim emotivnim partnerima ili onima koji su inicirali ljubavnu priču, pa nestali pre njene realizacije, dotle je retrogradni hod Merkura nepovoljan za sklapanje novih poslova. Dakle, Merkur nam na jednoj strani daje, a na drugoj oduzima- imajte to u vidu i fokusirajte se na ljubav, a promene na poslu ostavite za neka bolja vremena…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter