Izvor:
02.10.2019 u 20:17
0

PREMIJERKA SRBIJE BLIZU UČLANJENJA U SNS: Mnogo je razloga za takav potez!

Premijerka Srbije Ana Brnabić uskoro bi mogla da se učlani u Srprsku naprednu stranku.

U javnosti se pojavila informacija da bi to moglo da se dogodi 21. oktobra, na 11. godišnjicu SNS

– Imam nameru da se učlanim u Srpsku naprednu stranku, iz mnogo razloga, koje ću objasniti kada to budem uradila – tako je premijerka Srbije Ana Brnabić odgovorila na pitanje da li će uskoro uzeti člansku kartu najjače stranke u državi. A u javnosti se pojavila informacija da bi to moglo da se dogodi 21. oktobra, na 11. godišnjicu SNS.

Govoreći o mogućoj rekonstrukciji Vlade, Brnabićeva je rekla da za to uvek postoji spremnost:

– Ne bežim od te teme, ona je uvek otvorena, a od tog pitanja nije bežao ni predsednik Aleksandar Vučić dok je bio na mestu premijera – rekla je Ana Brnabić.

Predsednica Vlade je najavila da će od ministara tražiti da u poslednjih šest meseci mandata dodatno ubrzaju i završe započete projekte i započnu nove, koji su planirani:

– Kako ulazimo u poslednjih šest meseci ove vlade, želim da poručim da ću otvoriti četvore oči. Moja vlada će da se ubrza u poslednjih šest meseci da se završe projekti. Do poslednjeg dana svi moraju da daju sve od sebe. Kampanja se vodi posle radnog vremena, u radno vreme svi moraju da daju 100 odsto – zaključila je premijerka Srbije.

Ona je navela da je i pre nego što je ušla u politiku, dok je još bila u privatnom sektoru, imala priliku da vidi da su prethodne vlade u poslednjih šest meseci mandata usporavale, da ministri ne rade dovoljno, da se svi okrenu kampanji i čekaju da li će ostati na istim pozicijama.

Novosti.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter