Izvor: ALO
30.09.2021 u 07:50
0

SLUČAJNO ILI NAMERNO? Edita pokazala celu zadnjicu, ovaj prizor sve je iznenadio! (FOTO)

Edita Aradinović uglavnom je smerna kada je reč o oblačenju, ali joj se sada omaklo.

PROČITAJTE JOŠ: „SAD STIŽE ONO NAJLEPŠE“: Marija Mirković za Happy BSC o samostalnoj karijeri, uspesima i velikoj ljubavi (INTERVJU/FOTO)

Pevačica koja veoma često objavljuje svoje fotografije na Instagramu i trudi se da stvori imidž influenserke, sada je nastavila u tom maniru.

Aradinovićeva je očigledno želela da napravi dobar fotosešn, ali se među brojnim fotografijama našla i jedna koju je možda i slučajno objavila.

PROČITAJTE JOŠ: SE*S JE KAO PRANJE ZUBA! Poznata dama otkrila intimne detalje i šokirala sve!

Na jednoj od fotografija Editi se u potpunosti vidi guza dok leži na krevetu. Provokativna fotografije svima se dopala, pa je pevačica za nju dobila mnogo lajkova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter