Izvor:
03.10.2019 u 18:12
0

SASTANAK U BEOGRADU: Brnabić i Komarova o daljem razvoju bilateralne saradnje!

Premijerka Ana Brnabić razgovarala je danas sa delegacijom Hanti – Mansijske autonomne oblasti Jurge Ruske Federacije, koju je predvodila gubernatorka Natalija Komarova, o daljem razvoju bilateralne saradnje.

Brnabić je istakla da je ovaj susret još jedna prilika da se razgovara o aktuelnim pitanjima u oblasti bilateralne saradnje sa Hanti – Mancijskim administrativnim okrugom, izrazivši pritom zadovoljstvo kontinuitetom susreta na visokom i najvišem nivou između Srbije i Rusije, što je odraz bliskih i prijateljskih odnosa dve zemlje.

Premijerka je ukazala da je u tom smislu naročito značajna predstojeća poseta predsednika Vlade Ruske Federacije Dmitrija Medvedeva Srbiji, navodi se u saopštenju Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Gubernatorka Komarova je upoznala premijerku Brnabić sa dostignućima i razvojnim planovima oblasti Jurge u svim značajnim segmentima društva i uputila poziv Srbiji da bude predstavljena na budućim međunarodnim konferencijama u oblasti IT-a i filmske industrije.

Sagovornice su se saglasile da postoje odlični uslovi za jačanje saradnje u oblasti ekonomije, energetike, IT i kulture, konstatujući da bi razmena privrednih delegacija značajno doprinela njenom jačanju.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter