Izvor: ALO
30.09.2021 u 11:04
0

PANIKA U PORODICI TANJE SAVIĆ! Komšinica otkrila najveće pevačicine strahove, ne sme decu da odvede u Beograd!

Haos bivših supružnika i dalje ne jenjava

PROČITAJTE JOŠ: „SAD STIŽE ONO NAJLEPŠE“: Marija Mirković za Happy BSC o samostalnoj karijeri, uspesima i velikoj ljubavi (INTERVJU/FOTO)

Iako je počela školska godina, Tanja Savić sinove Maksima i Đorđa ne sme da preseli u Beograd kako bi se vratili u staru školu.

– Tanja se plaši, ma koliko delovala jako. Dušan joj preti otmicom dece, navodno ima svoje ljude u Beogradu koji će za njega sve učiniti i žena više ne zna šta da misli i u šta da veruje. Pedagozi su joj savetovali da deca nastave školovanje u istoj ustanovi jer bi im tu već sve bilo poznato, preskočili bi još jedan period adaptacije i stresa od promene, ali Tanja se boji Dušana. On ne odustaje, i dalje je blati, laže, preti, ona ne zna šta njemu može da padne na pamet. Ako je jednom pokupio i odveo decu, što ne bi ponovo. Deca njega vole, oni nisu svesni šta je sve uradio njihovoj mami, a Tanja neće da ih time opterećuje i okreće protiv oca – otkriva komšinica iz Radinca i dodaje: 

PROČITAJTE JOŠ: ĆERKA MONIKE BELUČI BLISTALA NA REVIJI: Deva Kasel je nasledila lepotu od majke (FOTO)

– Sada traži sestra Bilja ili mama Živana, ali se još nisu dogovorili. Njoj bi mnogo značilo da neko iz porodice decu vodi i čeka posle škole kad ona ne može, ali to je sve teško ogranizovatin na Novom Beogradu, ali ne u kraju gde je bila sa Dušanom. Želela bi da sa njima živi i se – zaključila je komšinica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter