Izvor:
07.10.2019 u 05:48
0

ČESTITKA PREMIJERKE: Premijerka Brnabić čestitala Srpskoj listi na izbornim rezultatima!

Premijerka Srbije Ana Brnabić čestitala je Srpskoj listi na rezultatima ostvarenim na vanrednim parlamentarnim izborima u nedelju, istakavši da je reč o važnoj, ogromnoj pobedi.

– Čestitke Srpskoj listi na preko 90 odsto osvojenih glasova u svim opštinama sa srpskom većinom na Kosovu i Metohiji u najtežim uslovima do sada – napisala je premijerka na svom Tviter nalogu.

Zahvalila je srpskom narodu na KiM na jedinstvu i ozbiljnosti i na tome što ne odustaju ni u najtežim okolnostima.

– Samo jedinstveni imamo glas koji se čuje – rekla je Ana Brnabić i čestitala predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Kancelariji za KiM koji su, kako je navela, godinama gradili to jedinstvo.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter