Izvor: tanjug
01.10.2021 u 10:42
0

MILORAD DODIK VERUJE DA ĆE REPUBLIKA SRPSKA DO 2030. GODINE BITI NEZAVISNA!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik pozvao je građane da veruju u Republiku Srpsku i u ono što govore njene institucije, kao i da veruje da će Srpska biti nezavisna drzava 2030.

Jedina stvar koja može da sruši Republiku Srpsku, poručio je Dodik, jesu kolebljiva nacionalna vođstva koja bi olako pristala da se odreknu onoga za šta se ovde borilo.

PROČITAJTE JOŠ: VOJISLAV ŠEŠELJ: Kurti se uhvatio u kolo kome nije dorastao! „DOBRO JUTRO SRBIJO“ TV HAPPY

Dodik je ukazao da grupa zapadnih zemalja na ovim prostorima prihvatila muslimanski koncept, ali da nikada nijednu generaciju srpskih političara nije prihvatila kao ravnopravne sagovornike.

PROČITAJTE JOŠ: U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ BAKI ANĐELKOVIĆ: Da li je u Zagrebu napravljen pakt protiv Srbije? Ko pokušava da destabilizuje Srbiju?

„Sada politička pamet nalaže da se okupimo oko ideje koja se zove Republika Srpska“, rekao je Dodik, koji veruje da će Srpska biti nezavisna država 2

Želeo bi, istakao je, da prestane američka dominacija u političkim pritiscima, naglasivši da svi znaju da BiH ne može da funkcioniše, da nema konsenzusa, da muslimani hoće da potčine Srbe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter