Izvor: Kurir
04.10.2021 u 10:21
0

Goran Vesić se ispred Tiršove izvinio građanima zbog propusta sa parkingom!

Slobodno parking mesto u Beogradu je često nemoguće pronaći, pogotovo u krugu bolnica i naročito u doba pandemije, međutim, dolazi do promena i to za početak u Tiršovoj ulici.

O ovim promenama govorio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić koji je ujedno najavio i proširenje zona.

– Pre neki dan sam dobio na društvenim mrežama snimak Tiršove ulice gde se vidi da su 42 mesta bila rezervisana za državne organe, a svega sedam parking mesta je ostavljeno za ljude koji dolaze u Tiršovu. To je takav skandal i takav bezobrazluk! Neko ko je to radio u kancelariji nije razmišljao o tome da se ovde dovoze deca koja su nažalost bolesna i da neko ima potrebu da parkira automobil – rekao je zamenik gradonačelnika Beograda u uključenju za medije i naveo da se izvinjava građanima u ime onih koji su takvu odluku doneli.

PROČITAJTE JOŠ: NOĆ U BEOGRADU: 4 incidenta na putevima, veliki broj intervencija hitne pomoći

Iz tog razloga je odmah naložio da se ukinu sva parking mesta za državne organe u Tiršovoj ulici kako bi mogli da ih koriste i građani.

– Državni organi će se snaći na drugi način. Ovo je dokaz kako svi zajedno možemo da učinimo naš grad boljim i ispravimo neke greške koje je doneo neko ko nije uključio mozak kad ih je donosio – kaže Vesić.

PROČITAJTE JOŠOBRENOVAC TUGUJE: Zbog pogibije devojčica u ponedeljak dan žalosti

Zamenik gradonačelnika je naveo i da grad aktivno radi na zoniranju.

– Realno, građani imaju potrebu i zovu nas da širimo zone, jer one omogućavaju građanima da imaju sačuvana parking mesta, tako da ćemo sigurno raditi na tome – naveo je Vesić.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter