Izvor: Happy BSC
04.10.2021 u 14:57
0

OVAJ GOL ĆE SE PAMTITI: Jirgen Klop pohvalio Salahovu majstoriju protiv Sitija (VIDEO)

– Ovaj klub nikad ništa ne zaboravlja i ljudi će o ovom golu govoriti dugo, dugo. – na ovaj način, trener Liverpula, Jirgen Klop odaje počast Salahovom fenomenalnom golu protiv Mančester Sitija. Salah je odavno poznat po izvanrednim veštinama sa loptom, a u meču protiv šampiona Engleske, pokazao je zašto je među najvrednijim igračima na svetu. 

PROČITAJTE JOŠ: MBAPE NEZADOVOLJAN: Sprema se da ide iz PSŽ-a!

Mohamed Salah uspeo je da prođe čak pet igrača u kaznenom prostoru Mančester Sitija, a potom je fenomenalnim šutom uspeo skoro iz mrtvog ugla da matira golmana Sitija. 


Kao što se može videti, navjači Liverpula su bili u kompletnom transu nakon genijalne majstorije Salaha. Niko nije očekivao da će najplaćeniji igrač Liverpula sa ovakvom lakoćom proći odbranu Sitija, a kamoli da će iz onako nezgodne pozicije, blizu korner linije, postići gol za pamćenje.

Meč Sitija i Liverpula završio se remijem. Oba tima su postigla po dva gola. 

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter