Izvor: Alo
04.10.2021 u 18:55
0

TERZIĆ SE OGLASIO I OTKRIO KOLIKO ZAISTA KOŠTA LAZETIĆ

Mladi napadač je još uvek maloletan, ali je privukao pažnju italijanskog giganta,

Marko Lazetić je sledeća „zlatna koka“ Crvene zvezde. Ranije danas izašla je informacija da će Zvezda nadovno prodati talentovanog napadača Milanu za pet miliona evra. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je poručio da 17-godišnji fudbaler nije na prodaju.

PROČITAJTE JOŠ: Legenda bez dlake na jeziku o Pešićevom izboru za selektora Srbije!

Terzić je poručio da 17-godišnji fudbaler nije na prodaju.

– Znamo da veliki klubovi prate Marka Lazetića i mnogi su nas već kontaktirali. Svima smo rekli isto – Marko Lazetić nije na prodaju. On tek treba da se formira kao igrać u seniorskom fudbalu i da ode iz Crvene zvezde uz rekordan transfer. Od Marka Lazetića očekujemo mnogo više u svakom smislu, i sportskom i finansijskom – rekao je Terzić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter